-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12303 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

با توجه به اين كه مستحب است دختر در خانة پدر حيض نشود، آيا اسلام ميگويد دختر پيش از بلوغ جنسي ازدواج كند؟

خداوند ميفرمايد: بي همسران خود وغلامان و كنيزان درستكارتان را همسر دهيد...(نور،32)

پيامبر گرامي اسلام6 و امامان: در مورد ازدواج و زود ازدواج كردن سفارش و ترغيب بسياري كردهاند; زيرا بخشي از مفاسد اخلاقي و ناهنجاريهاي اجتماعي از ترك ازدواج و دير ازدواج كردن سرچشمه ميگيرد. پيامبر6 ميفرمايد: نكاح از سنّت من است، پس هر كس از سنّت من روي گرداند از من نيست.(بحارالانوار، علامه مجلسي، ج 100، ص 220، مؤسسة الوفأ، بيروت.)

و نيز آن حضرت ميفرمايد: هر كس ازدواج كند، نصف دينش را به دست آورده است.(كافي، ثقة الاسلام كليني، ج 5، ص 328، دارالكتب الاسلامية.)

يكي از احاديثي كه در بيان ترغيب زود ازدواج كردن است، اين روايت است كه از پيامبر گرامي6 و امام صادق7 نقل شده است: از سعادت مرد اين است كه دخترش در خانهاش حيض نشود.(وسائل الشيعه، شيخ حر عاملي، ج 20، ص 61 و 64، مؤسسة آلالبيت.)

معناي اين روايت، ازدواج پيش از بلوغ نيست، بلكه در مقام تشويق به زود ازدواج كردن است بر همين اساس است كه در كتابهاي فقهي اين روايت را براي شتاب كردن در ازدواج هنگام بلوغ شاهد آوردهاند.(ر.ك: عروةالوثقي، سيد محمد كاظم يزدي، ج 2، ص 801، مؤسسة الاعلمي، بيروت / تحريرالوسيله، امام خميني، ج 2، ص 240، اسماعيليان، قم.)

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.